Defect toetsenbord - Blog

Laptop toetsenbord kapot

Lekker een vrijdagavond op de bank met de laptop, biertje erbij en ja hoor dan gebeurd het, je stoot het biertje om over je laptop toetsenbord, je probeert hem nog te drogen maar het toetsenbord werkt niet meer goed, toetsenplakken enz. Het toetsenbord zal dan vervangen moeten worden. Dit is een van de vele voorbeelden die er kunnen gebeuren waar door een toetsenbord niet meer werkt, en of toetsen haperen.

Wat ook vaak gebeurd is dat na een paar jaar intensief gebruik van de laptop sommige toetsen niet meer (goed) werken, slecht reageren. Of dat toetsen er spontaan afvallen nadat (kleine) kinderen of ons huisdier eraan gezeten heeft, ook dit is te verhelpen met een nieuwe toetsenbord.

Een nieuw toetsenbord zal er voor zorgen dat onze laptop weer als nieuw aanvoelt en weer vele jaren mee kan. Wij hier bij Q24U hebben een groot assortiment laptop toetsenbord voor vrijwel alle merken en modellen en in 99% van de gevallen direct leverbaar uit eigen voorraad. Eenvoudig online te bestellen in onze webshop. Of u kunt hem door ons professioneel laten inbouwen. Bel ons op voor een afspraak en kom langs in Gorinchem of meld u online aan voor een reparatie en stuur de laptop op, een paar dagen later heeft u deze weer gerepareerd terug.

 

Onderdelen webshop https://www.q24u.nl

Reparaties https://www.reparatiegorinchem.nl