Ruilen & retourneren - Klantenservice

14 dagen bedenktijd

Bij Q24U heeft u 14 dagen bedenktijd. Mocht u één of meerder artikelen willen terug sturen, dan moet u deze binnen 14 dagen na de ontvangst van het product aanmelden via het retourformulier onderaan deze pagina, u kunt het retourpakket daarna direct verzenden. Na aanmelding heeft u nog 14 dagen om het product naar ons terug te sturen. Het is wel van belang dat het product compleet is en in de oorspronkelijke verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk). Producten die beschadigd of niet compleet zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. Producten die geretourneerd worden moeten altijd naar het volgende adres verzonden worden, retour zendingen zijn voor de rekening van de klant.

Q24U (retour)
Marinus Spronklaan 49 a
4205CG Gorinchem
The Netherlands

Restitutiebedrag:

Producten die geretourneerd worden aan Q24U moeten compleet en zonder schade zijn, bij binnenkomst wordt alles gecontroleerd, mochten er problemen zijn dan wordt er contact opgenomen met u. Is het product compleet en onbeschadigd, dan stort Q24U binnen 14 dagen het aankoopbedrag dat op de factuur vermeldstaat terug, het terug betalen gebeurd op dezelfde manier als dat u betaald heeft. Bij een kapot of incompleet product zijn wij genoodzaakt een schadebedrag in rekening te brengen.

Q24U bied in de meeste gevallen gratis verzenden aan, mocht u voor een upgrade gekozen hebben en hier extra voor betaald hebben dan worden deze kosten niet terug betaald.

Let op voor een snelle afhandeling is het noodzakelijk dat het retourformulier correct wordt ingevuld en een kopie hiervan of de factuur bijgevoegd wordt bij de retour zending. Indien dit formulier en of een andere referentie ontbreekt zal de afhandeling veel langer duren.

Uitzonderingen:

1. Producten waar de garantie sticker van ontbreekt of opengemaakt zijn, kunnen niet retour genomen worden.

2. Producten die speciaal in opdracht van de klant op maat gemaakt zijn, kunnen niet retour genomen worden. Dit zijn veelal producten die in opdracht van de klant speciaal voor hem of haar opmaat gemaakt / aangepast zijn.

3. Geleverde software op CD / DVD of een download link kunnen niet retour genomen worden.

4. Geleverde diensten door Q24U zoals het inbouwen van laptopschermen ect vallen ook niet onder het herroepingsplicht. Voor reparaties hoeft er pas betaald te worden als het probleem verholpen - opgelost is, als er geen oplossing mogelijk is dan worden er alleen onderzoekskosten in rekening gebracht deze bedragen 20 euro.

Aanmelden en procedure:

Uw bestelling is met de grootste zorg uitgevoerd en wij streven dan ook naar een perfecte kwaliteit voor alle artikelen die u ontvangt. Indien u toch één of meerdere producten aan ons wilt retourneren bent u verplicht zich aan de voorwaarden van Q24U te houden. Neem de pagina Retouren op de website onder het kopje Klantenservice goed door en vul uw gegevens op dit formulier volledig en nauwkeurig in. Q24U heeft het recht retouren te weigeren als er aan één van de voorwaarden niet is voldaan.

Retouradres: Q24U (retour), Marinus Spronklaan 49 a, 4205 CG Gorinchem, The Netherlands

U bent verantwoordelijk voor de retourzending. U dient uw Track & Trace gegevens goed te bewaren. De kosten voor het retour sturen van de zending zijn voor eigen rekening, rembourszending worden niet geaccepteerd.

Let op voor een snelle afhandeling is het noodzakelijk dat het retourformulier correct wordt ingevuld en digitaal wordt verzonden, verder dient er een kopie hiervan en of andere referentie te worden bijgevoegd bij de retourzending. Indien dit ontbreekt zal de afhandeling veel meer tijd in beslag nemen. Na het invullen van dit retourformulier kan het prodcut direct retour gestuurd worden, u krijgt verder geen reactie van ons.

U kunt het formulier ook downloaden en printen, klik hier om het formulier te downloaden.

Preloader