Levertijd - Klantenservice

Bij elk product op de site van Q24U ziet u direct de actuele voorraadstatus in ons magazijn, mocht er een levertijd aan een product zitten kunt u dit ook zien. Is een product op voorraad en op werkdagen voor 16 uur besteld dan wordt het dezelfde dag verzonden. Voor België, Nederland en Duitsland kunt u het volgende leverschema aanhouden:

Let op: deze levertijd is opgegeven door PostNL en DHL, het kan voorkomen dat een zending later wordt bezorg helaas hebben wij geen invloed op eventuele vertraging tijdens het verzend proces.

 

Zendingen met PostNL.

Op zendingen van postnl zit geen track and trace nummer. Dit geld alleen voor kleine producten en zendingen buiten Nederland, België, Frankrijk, Duitsland Luxemburg en Spanje. Zodra een bestelling verzonden is krijgt u hier een bevestiging van per mail. Zendingen van PostNL gaan gewoon door de brievenbus en u hoeft hiervoor niet thuis te blijven.

 

Zendingen met DHL.

Op zendingen van DHLzit standard een track and trace nummer. Grotere producten, producten die gevoelig zijn voor schade en voor levering in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland Luxemburg en Spanje worden standaard met DHL verzonden. Zodra een bestelling verzonden is krijgt u hiervan een bevestiging en tracking nummer per mail toegestuurd, u kunt de zending zelf volgen en afleverafspraken aanpassen, ook wordt u op de dag van levering per mail op de hoogte gebracht hoe laat de zending geleverd wordt. Zendingen worden drie keer aangeboden, daarna kunnen deze afgehaald worden bij een Parcelshop van DHL bij u in de buurt.

 

Zendingen met TransMission Transport.

Alleen opmaat gemaakte spiegels worden met TransMission Transport verzonden. De standaard levertijd voor op maat gemaakte spiegels is 8 a 10 werk dagen. Op de dag van verzending krijgt u hier een bevestiging van, en kunt u de zending later in de avond zelf volgen. Als u bij de levering niet aanwezig bent kunt u gratis een nieuwe afleverafspraak maken.

 

Volg uw zending, (track and Trace).

Bij het selecteren van de verzendmethode wordt er aangegeven of er een track and trace nummer beschikbaar komt op de zending. Indien u een verzendmethode met tracking and trace selecteert krijgt u laat in de avond nadat een bestelling verzonden is een tracking and trace nummer doorgemaild. U kunt dan zelf de zending volgen. Bij DHL heeft u ook de optie om de levertijd aan te passen.