Laptop oplader is stuk - Blog

Een laptop voeding, lader of adapter is erg belangrijk voor het gebruik van uw laptop zonder een goed functionerende adapter kunt u immers uw accu niet opladen of direct gebruik maken van de stroomvoorziening. Als dan ook je laptop lader ineens stuk is zit je met de handen in het haar. Gelukkig hebben wij bij Q24U de oplossing voor u. Wij hebben voor bijna alle laptops een passende voeding. Q24U bied zowel originele als OEM voedingen onder ons eigen label aan, alle voedingen worden uitvoerig getest voordat deze worden uitgeleverd.

Hoe weet u welke voeding u nodig heeft?

U kunt kijken wat de output van de oude voeding is. Of heeft u de voeding niet meer, dan kunt u ook onder op de laptop kijken. Bij sommige merken zoals HP en Compaq staat dit onder de accu, u zult de accu er dan even uit moeten halen. Natuurlijk kunt u ook direct op het type nummer van uw laptop zoeken.

Belangrijk voor het kiezen van de juiste voeding.

Voltage: het voltage moet altijd gelijk zijn, al zijn er een paar uitzonderingen. Bijvoorbeeld voor Compaq kunt u in plaats van 18.5 volt ook 19 volt gebruiken. Bij sommige merken gebruiken ze ook 20v laders u kunt in dit geval kiezen voor een 19volt.

Ampère: het ampère mag nooit lager zijn dan het ampère dat de laptop minimaal nodig heeft. Een hoger ampère mag wel, dit is maximaal vermogen de voeding past zich aan, aan de vraag van het apparaat. U kunt bijvoorbeeld in plaats van 3.95a ook 4.74a gebruiken.

Maar waar te koop?

Bij de normale elektronica winkel ga je een oplader voor je laptop niet vinden. Q24U is gespecialiseerd in alle soorten laders, zowel voor thuis en kantoor gebruik als voor mini laptops en laders voor in de auto, laders voor elk merk en model laptop.

 

Vind onze shop op http://www.q24u.nl